استانداردهای اجباری برای قطعات خودرو تا پایان سال ۱۴۰۲-راهبرد معاصر

استانداردهای اجباری برای قطعات خودرو تا پایان سال ۱۴۰۲

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: هدف گذاری شده تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد استانداردهای اجباری برای قطعات خودرو را به هزار برسانیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد در برنامه صف اول در خصوص استاندارد اجباری قطعات خودرو گفت: زمانی که کار تعیین استاندارد اجباری برای قطعات خودرو را شروع کردیم کمتر از ۵۴ قطعه استانداردسازی شده بود در حالی که چند هزار قطعه خودرو داریم.

او افزود: هدف گذاری شده تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد استانداردهای اجباری برای قطعات خودرو را به هزار برسانیم. البته این کار ساده ای نیست و پشتوانه علمی و فناورانه می خواهد عزم ما برای انجام این کار جزم است.

اسلام پناه در خصوص استانداردهای اجباری ۸۵ گانه خودرو گفت: کیفیت خودروهای داخلی باید بالا برود این خواست و حق مردم است و در این مسیر حرکت شده و در فرمان ۸ ماده ای خودرویی رئیس جمهور در این خصوص تاکید شده است. اگر مسیر طی سال های گذشته پیموده می شد شاهد مسائل و مشکلات کنونی صنعت خودرو نبودیم.

رئیس سازمان ملی استاندارد در خصوص برخورد با خودروسازانی که تا مهلت تعیین شده یعنی پایان تیر این استانداردها را رعایت نکنند، گفت: تعدادی از خودروسازها الزامات ۸۵ گانه را بر تولیداتشان منطبق کرده اند اما تعدادی که عمل نکنند به معنای دور زدن قانون بوده که خط قرمز ما است.

او افزود: زمان های لازم را برای اجرای استانداردهای ۸۵ گانه به خودروسازان داده ایم. امیدوارم که مابقی خودروسازان هم این استانداردها را رعایت کنند و خواست مردم در خصوص کیفیت و ایمنی محصول را پاسخ دهند.

اسلام پنا در پاسخ به اینکه آیا خط تولید خودرویی متوقف می شود یا خیر گفت: اگر خودروسازان استانداردها را رعایت نکنند برابر قانون عمل می شود طبق ماده ۴۲ قانون فراخوانده می شوند و به آنها تذکر می دهیم.

رئیس سازمان ملی استاندارد در خصوص استانداردهای اجباری جدید پوشاک گفت: سلامت مردم برای ما مهم است. پوشاک، مبلمان و کالای خواب باید پارامترهایی داشته باشند که سلامت مصرف کننده را تضمین کنند. در این زمینه برچسب گذاری را پیگیری کردیم.

او افزود: پوشاک استاندارد باید نشانه گذاری داشته باشد این کار را با پوشاک اطفال شروع کردیم یعنی مصرف کننده کالایی را که می خرد باید بداند از چه سنجه هایی برخوردار است. تولیدکننده های نامدار جای نگرانی ندارند چراکه وضع این استانداردها پشتیبانی از تولید باکیفیت است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر